نمونه کار فراسیتی

ارزان‌ترین محصولات چاپ با طلاچاپ

13 نکته طراحی کارت ویزیت بصورت اصولی و استاندارد

13 نکته طراحی کارت ویزیت بصورت اصولی و استاندارد

فهرست مطالب

شماره تماس مجموعه جهت سفارش مستقیم
09917271863
تهران، خیابان جمهوری،خیابان ملت، برج بهارستان، طبقه اول، پلاک 227

کارت ویزیت یا بیزینس کارت گل سرسبد هر سازمانی برای ارائه خود به مخاطبین خود است. انتخاب نوع کارت ویزیت با توجه به طرح آن یک اصل مهم در چاپ کارت ویزیت است.

به طور کلی وجود کارت ویزیت برای هر سازمان یا موسسه ای یک اصل کاربردی و مهم است و انتخاب رنگ‌ها باید دقیقاً با رنگ سازمان شما یکی باشد و طرح کارت ویزیت طراحی و با توجه به خدماتی که ارائه می‌دهید چاپ می شود.

راهنمای طراحی کارت ویزیت دارای یک سری نکات کلیدی و کاربردی است که رعایت آنها بسیار آسان و استراتژیک است و شما می توانید با رعایت این چند اصل به راحتی یک کارت ویزیت زیبا و کاربردی طراحی کنید.

قبل از اینکه به اصول طراحی کارت ویزیت بپردازیم، ابتدا باید نوع و اندازه کارت ویزیت خود را انتخاب کنید.

ابزار طراحی کارت ویزیت

طراحی کارت ویزیت خود را می توانید با هر یک از نرم افزارهای طراحی شروع کنید و محدودیتی برای آن وجود ندارد و تمامی این اصول طراحی کارت ویزیت در هر نرم افزار طراحی قابل پیاده سازی است.

طراحی کارت ویزیت با گوشی نیز امکان پذیر است و نرم افزارهایی برای این امر ساخته شده‌اند.

  • Corel
  • Illustrator
  • Photoshop
  • WORD

کارت ویزیت

قبل از گفتن نکات بهتره چند نکته رو هیچوقت فراموش نکنید

  1.  اندازه مناسب: اندازه کارت ویزیت ۸٫۵x۵٫۵ سانتی‌متر است.
  2.  استفاده از فضای خالی: فضای خالی روی کارت ویزیت می‌تواند به‌دلیل قرارگیری اطلاعات خطای پذیرفته شود.
  3. استفاده از فونت خوانا
  4. رنگ سفید: کارت ویزیت با رنگ سفید بهتر به نظر می‌رسد.
  5. استفاده از یک پیام: برای یک کارت ویزیت پیام ساده و واضح بسیار مهم است.
  6. قرار دادن لوگو: قراردادن لوگو شرکت/فروشگاه می‌تواند به شناسایی برند کمک کند.
  7. اضافه کردن شبکه‌های اجتماعی: اضافه کردن شبکه‌های اجتماعی می‌تواند به زمینه متصل شدن با مشتریان کمک کند.
  8. اضافه کردن صفحه وبسایت: اضافه کردن صفحه وبسایت می‌تواند به افزایش جستجو در اینترنت کمک کند.
  9. افزایش سطح کیفیت: فایل شما باید با کیفیت بالا باشد تا به نظر مرتب و حرفه‌ای برسد.
  10. اشتباه نکنید: پیش از چاپ نهایی، سعی کنید هیچ اشتباهی در کارت ویزیت خود نباشد.
  11. انتخاب متناسب با نوع کارت ویزیت: انتخاب کاغذ و محتوا مناسب برای نوع کارت ویزیتی که شما دارید بسیار مهم است.
  12. استفاده از تصاویر: استفاده از تصاویر مناسب می‌تواند کارت ویزیت شما را برجستگی دهد.

حال اصول طراحی چاپ کارت ویزیت را که قولش را داده بودیم بیان کنیم!

نکته اول: باید سایز کارت ویزیت خود را انتخاب کنید و با توجه به آن شروع به طراحی کارت ویزیت خود کنید.

به طور کلی، کارت ویزیت در دو اندازه وجود دارد: 9*6 و 8.5*4.8. البته تعدادی کارت ویزیت مربع و دایره با ابعاد خاص وجود دارد که به اندازه این دو مورد رایج نیستند. پس از انتخاب سایز کارت ویزیت، طراحی متناسب با آن را شروع کنید.

نکته دوم: اگر قصد طراحی کارت ویزیت با سایز 8.5*4.8 را داریم باید توجه داشته باشید که 3 میلی متر از متن و لوگو یا هر چیز مهمی که برای شما مهم است از هر طرف بریده نشود. توجه داشته باشید که این بدان معنا نیست که شما باید طرح خود را 3 میلی متر در داخل قرار دهید، باید طرح خود را در این اندازه 8.5 در 4.8 قرار دهید، اما متن و لوگو باید 3 میلی متر در خارج از داخل باشد.

نکته سوم: در طراحی چرخ دستی بازرسی با فرمت 9*6 باید 5 میلی متر از هر طرف رعایت شود و تمامی موارد ذکر شده در نکته دوم در فرمت 9*6 نیز صدق می کند با این تفاوت که شما باید 5 میلی متر در هر طرف باقی بماند. میلی متر را رعایت کنید.

نکته چهارم: در طراحی کارت ویزیت اگر قصد چاپ کارت ویزیت با سیستم چاپ افست را دارید باید حالت رنگ خود را روی CMYK و اگر قصد چاپ دیجیتالی دارید کد رنگ خود را روی حالت RGB قرار دهید. در این مقاله اکثر اصول طراحی کارت ویزیت خود را بر اساس سیستم چاپ CMYK قرار داده ایم.

نکته پنجم: در طراحی کارت ویزیت اگر می خواهید فونت ها مشکی باشند باید با کد رنگ C=0 M=0 Y=0 K=100 و برای پس زمینه ها- پلان های مشکی تنظیم کنید. ، رنگ پس زمینه کد خود را روی C=100 M Set Y=100 و K=100 قرار دهید.

نکته ششم: هنگام طراحی کارت ویزیت، برای اینکه کد رنگ شما مطابق با کاری که قصد انجام آن را دارید چاپ شود، باید اصول کد رنگ خود را با توجه به کیفیت رنگ دستگاهی که با آن چاپ خواهید کرد تنظیم کنید. اگر این الزامات را ندارید، از یک مانیتور استاندارد برای تنظیم کد رنگ خود استفاده کنید. یک نکته مهم وجود دارد و آن اینکه سیستم ال سی دی کامپیوتر یا موبایل مبتنی بر سیستم رنگی RGB رنگ ها را کاملا اغراق آمیز نمایش می دهد که شما را در طراحی کارت ویزیت احمق می کند.

نکته هفتم: هنگام چاپ کارت ویزیت به خصوص در فرم های عمومی ممکن است بین 10-15 درصد تفاوت رنگ با طرحی که با کامپیوتر طراحی کرده اید وجود داشته باشد.

نکته هشتم: چاپ کارت ویزیت های بافت دار علاوه بر زیبایی و شکل خاص، به دلیل وجود بافت های ریز، تغییر رنگ نیز دارد و این تغییر رنگ، رنگ ها را بیش از پیش کدر می کند و در هنگام سفارش این کارت باید توجه داشته باشید. به اینکه در طراحی این نوع کارت ویزیت از رنگ های روشن و تیره استفاده نکنید.

نکته 9: هنگام نوشتن از فونت های کوچکتر از pt7 استفاده نکنید.

در متون لاتین از فونت های کوچکتر از 8 استفاده نکنید و با توجه به زیبایی طراحی خود، تا حد امکان از فونت های پررنگ استفاده کنید. به یاد داشته باشید که فونت لاتین نوشته شده به دلیل جابجایی اجتناب ناپذیر زینک ها ناخوانا و تار است.

نکته 10: نکته بسیار مهم مخصوصا در چاپ کارت ویزیت در اشکال کلی برش کارت ایراد دارد و کناره ها به یک اندازه بریده نمی شوند. تا حد امکان از مدل های مشابه استفاده نکنید. در غیر این صورت شامل گارانتی نمی شوند.

نکته 11: از آنجایی که تمامی اشکال برجسته در این مجموعه با تیغه دایکاتور گرد می شوند، در صورت وجود برجستگی هایی در لبه هایی که تیغه برش می دهد، UV در آن ناحیه کنده می شود (این مشکل در UV بیشتر به چشم می خورد. مدل ها).

این بسیار مهم است که تا حد امکان از نوشته ها و شکل ها یا خطوط نازک در هایلایت های کار استفاده نکنید. فایل UV کار باید کاملا مشکی و بدون شطرنجی باشد. همچنین از اشکال با کیفیت پایین در فایل UV استفاده نکنید.

نکته دوازدهم: در هنگام طراحی کارت ویزیت تا حد امکان سعی کنید با نرم افزاری که طراحی می کنید از این نرم افزار خروجی JPEG یا PDF بگیرید. زیرا با ارسال فایل لایه باز به چاپخانه می توانید فونت و طرح را در نرم افزار چاپخانه تغییر دهید.

نکته سیزدهم: صفحه تذهیب با چاپ دارای خطای همپوشانی 1-2 میلی متر است. هنگام طراحی به این مشکل توجه کنید و از طرح هایی که باید روی فایل ها همپوشانی داشته باشند استفاده نکنید.

 

 

 

بدون دیدگاه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

سبد خرید

ورود

هنوز حساب کاربری ندارید؟